lördag 26 maj 2012

Te i kylen


Hemmagjort iste är det bästa som finns varma dagar som dessa!
Jag har fått prova mig fram några gånger men ny tycker jag att jag börjar lyckas bra.
Tricket är att inte använda för varmt vatten - då blir teet beskt, det märks så mycket tydligare med iste än när man dricker det varmt.

Jag har använt mig utav tre olika teer.
I det gröna - Green Mango från Indiska (bild t.v.) har jag förutom en massa socker även en tesked honung, kanske är det detta som gör det till min favorit!
Till det svarta - Creme Peach (bild t.h.) har jag någon tesked citron för att göra den mer syrlig.
Det röda - Is Tempel får man vara extra noga med temperaturen för att den inte ska beskna till, men när man väl har rät temperatur behöver man inte tillsätta mycket socker för att det ska bli riktigt smaskigt!

2 kommentarer:

  1. Detta måste du definitivt lära mig

    SvaraRadera
  2. Det gör jag med glädje! Är verkligen supergott!!

    SvaraRadera